Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Месарница Гурман | Т-бон стек на скара
578
post-template-default,single,single-post,postid-578,single-format-standard,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Т-бон стек на скара

Т-бон стек на скара

В силно сгорещено олио запечатваме месото от двете страни за кратко.

В купа разбъркваме пресования чесън, чилито, кетчупа и 4 с.л. олио и с тази смес мажем всеки стек и га запичаме на скарата за 5 минути от всяка страна.

Сервираме стековете с гарнитура по избор.

Необходими Съставки

  • телешки стек – 4 бр.Т – бон (дебели по 2 см)
  • телешки стек – 4 бр.Т – бон (дебели по 2 см)
  • чесън – 1 скилидка
  • чили – 1 ч.л. на прах
  • сол
  • кетчуп – 4 с.л.
  • олио – 8 с.л.
Няма коментари

-