Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Месарница Гурман | Агнешка корона
278
post-template-default,single,single-post,postid-278,single-format-standard,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Агнешка корона

Агнешка корона

Агнешките ребърца се нарязват на порции и с остър нож се правят разрези около всяко ребърце, без да се разрязва докрай. Натриват се със сол и черен пипер и се шпиковат с чесън. Намазват се с масло и се свиват на кръг като корона. Увиват се с шунка, която се закрепва с клечки за зъби или се зашива. Короната се поставя изправена на решетката на скарата и се изпича до готовност. При поднасяне в центъра на коронката по желание може да се сложи зелена салата.

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

 

  • 1 кг агнешки ребърца
  • 8 скилидки чесън
  • 8 скилидки чесън
  • масло
  • сол
  • черен пипер
  • 4 тънки резена шунка

 

Няма коментари

-