ЗА НАС

Или защо да ни изберете.

КОИ СМЕ НИЕ

Месарница „Гурман“ е създадена да удовлетвори и най-капризните изисквания на своите клиенти. Тук винаги ще намерите, както всякакви видове първокласно прясно българско месо, така и разнообразни деликатеси, специалитети и мезета.

Месата, които предлагаме са внимателно селектирани, както от малки местни ферми, така и от топ производителите на червено месо в бранша.

 

Месарницата разполага с модерна сушилня, в която нашите майстори ще приготвят за Вас уникални деликатеси по грижливо пазени във времето рецепти. Някои от мезетата, които се приготвят при нас са: Кайзер Пастърма, Филе Елена, Суджук, Шунка и много други. Голяма част от нашите деликатеси и меса са овкусени със специални ориенталски подправки, които можете да закупите и на място.

 

Квалифицираният ни персонал, ще Ви помогне в избора на продукти, а нашият опитен майстор транжор, прецизно ще транжира месото по Ваш вкус.

 

Ние знаем, че в забързаното ежедневие, времето никога не стига. При нас винаги можете да откриете прясно месо и изискани местни продукти, които да удовлетворят нуждите на Вашето семейство, колеги и приятели.